Sinus pilonidalis abscedens

Dobrý den, mám sinus pilonidalis abscedens, cca za měsíc mám jít na operaci, ale prý mi potom místo nezašijí, ale nechají srůst samo od sebe. je to normální postup?

Odpověď odborníka:

Ano, pokud je rána infikovaná, nechává se bez šití, aby sekrety mohly volně odcházet a nedocházelo k jejich hronmadění a přetrvávání zánětu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Sinus pilonidalis | Od: Ludmila | 25.1.2011 13:41
Tak jak napsala pani doktorka, je to správný postup. Manžel a dvě příbuzné měly stejné obtíže a teprve operace, kdy nebyla rána zašita, pomohla. Jinak se několikrát bulka a velká bolest vracela. Nyní asi 25 let je klid. Přeji tentýž výsledek a pevné zdraví.
reagovat
re:Sinus pilonidalis | Od: vladimír | 27.3.2011 23:22
Chtěl bych se zeptat jak píšete že na této operaci byli Vaši příbuzní, jak dlouho u nich trvala PN. Byl jsem na operaci již 4x, pokaždé mi to hned zašili a opět je to zpět. Pokaždé jsem byl na PN cca 3měsíce, to máte dohromady rok. Je to šílený.
Dík, V.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: