Siringomyelia

Mam cystu na mieche asi od narodenia.Neviem ci sa mam dat operovať,lebo mi hrozí ochrnutie,ale aj operácia moze priniesť riziko.Dakujem

Odpověď odborníka:

Stav je třeba zhodnotit po MRI vyšetření neurologem, neurochirugem, určitě nejde z několika málo vět říci zda operovat nebo neoperovat. Zásadní stanovisko se určí hlavně z dynamiky nemoci. Při zhoršování se takový postup jistě zváží.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: