Šišlání po přetětí uzdičky

Byl jsem na zákroku zkrácení uzdičky už je tomu týden a pořád šišlám zpraví se to časem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně myslíte přetětí uzdičky. Jestli jste nešišlal předem tak se to určitě spraví. Jestli byl výkon vykonán právě kvůli šišlání, tak bude pravděpodobně Vaše léčba pokračovat na logopedii, pokud se to po zákroku nezlepší. Týden je brzo, ještě vyčkejte a informujte o stavu svého lékaře-operatéra nebo svého ošetřujícího lékaře.

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: