Šití bez anestetika

Dobrý den p. doktore, děkuji vám za rychlou odpověď. Syn měl na rtu 2 stehy a ještě k tomu to lékař špatne sešil a kousek rtu, který tam přebýval ještě núžkami ustřihl. Takže si myslim že anestezie byla na místě. Lékař se bránil, že po anestezii to bolí ještě více a špatne se to pak šije...(to si osobně nemyslím), je to pravda? No hodně mě to mrzí, protože syn si musel hodně vytrpět a protože chování syna se po zákroku změnilo (je více úzkostný, často pláče atď....). Myslím si že ty úkony, které lékař synovy provedl, boleli více než dva vpichy anestetickou jehlou...a nejenom v synově případe, protože rty jsou citlivá část... Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

K tomu co jsem napsal nemohu více dodat. Přednost při jakémkoliv postupu má vždy dobro pacienta.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: