Skelná vata

Dobrý den, asi hodinu jsem pracoval se skelnou vatou bez respirátoru, měl bych se obávat následků? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, po takto krátké jednorázové exposici můžete být klidný, myslím, že žádné následky nehrozí.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: