Sklouznutý kondom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když při sexu dojde ke sklounutí kondomu a když se vytáhne z pochvy jestli můžu být těhotna?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sklouznutí kondomu je selhání této formy antikoncepce, pokud k tomu dojde po ejakulaci partnera, riziko těhotenství se samozřejmě může zvýšit. Také záleží na fázi menstruačního cyklu, kdy k pohlavnímu styku došlo. Pokud máte strach z otěhotnění, nejlepší je pojistit se pohotovostní antikoncepcí, která je dostupná i bez receptu v každé lékárně.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: