Skluz kycelniho kloubu a porod

Dobry den ve trinacti letech jsem prodela opearaci po skluzu kycelniho kloubu. O dva roky pozdeji jsem mela druhou operaci kdy mi byly srouby z kycle odstraneny. Po techto operacich jsem ztratila urcity pohyb v noze. Naucila jsem se s tim zit a vetsinou mi to nedela vetsi problemy. Moje otazka je jestli to bude hrat roli pokud se rozhodnu otehotnet a hlavne pri porodu. Bude limitovany pohyb v moji kycli problem a muze porod poskodit tu kycli jeste vice. Dekuji

Odpověď odborníka:

K tomu by se měl vyjádřit váš ortoped a v případě, že by nějaké poškození kloubu hrozilo, byl by na místě porod císařským řezem. Ale osobně se domnívám, že by to žádné problémy činit nemělo.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: