Skluzná hiátová hernie

Dobrý den, loni v dubnu mi zjistili, že mám skluznou hiátovou hernii. Chvíli jsem brala léky, jenže potom jsem otěhotněla a žádné vhodné léky jsem užívat nemohla. Teď už jsem osm měsíců po porodu a téměř každý měsíc mám tzv.záchvaty. Je mi strašně lze od žaludku, zrychluje se mi tep a strašně moc se mi tvoří sliny v ústech. Tyto problémy vyvrcholí zvracením na prázdno, jen se mi vyvrací žaludek, ale nemám co zvracet. Nakonec ze sebe odněkud dostanu teď už i krvavé hleny a cca do dvou dnů je mi dobře. Dost silně to na mě negativně působy i psychicky. Chtěla bych se zeptat, jestli se to dá operovat, protože léky mi nepomáhaly a už nedokážu tyto stavy snášet. Případně bych se chtěla zeptat, kde se mohu na operaci objednat a kde jsou na tyto typy operací nejlepší? Děkuji Vám strašně moc za pomoc a ochotu se věnovat mému případu. Pěkný den Pavlína Jirků.

Odpověď odborníka:

Poraďte se ještě s gastroenterologem, aby srovnal váš stav a vaše nálezy a odpovědně vám poradil. Operace se provádějí i vás v Budějovicích, ale jinak Motol nebo Bulovka v Praze. Při jednoznačném nálezu je operace vhodná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x