Skodi detska odrazedla??

Dobrý den, Doslechla jsem se, že někteří lékaři nedoporučují dětská odrážedla (umělohmotné motorky i kolová odrážedla), kvůli negativnímu vlivu na vývoj nožiček (do X, O, ploché nohy). Může mít příliš časté ježdění na "motorce" opravdu špatný vliv na vývoj malého dítěte? Děkuji za odpověď, Hanka Ježková

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že pokud by dítě skutečně trávilo na těchto odrážedlech příliš času, pak to negativní vliv mít může. Omezte jejich používání jen na pobyt venku.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x