Skokanské koleno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi tohle zranění opět vrátilo byl jsem s tím na operaci jelikož mi úplně ochabl čtyřhlavý stehenní sval a po operaci se stav zlepšoval stehenní sval se zvětšoval ale teď opět problémy. Při běhání to celkem jde ale jak se začne skákat a kord jenom z té jedné nohy tak je to špatný. Chodil jsem na elektroléčby a bez výsledku, tak jsem přemýšlel jestli bych neměl zkusit Wobenzym kamarád s tím měl positivní účinky, ale podchytil to rychle a nenechal to dojít tak daleko jako já. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli ten wobenzym se může používat při zátěži a má stejný účinek? A nebo by jste mi poradil ještě úplně něco jiného? Více informací jsem psal v předešlejších dotazech. Kdyby jste potřeboval ještě nějaké informace tak Vám je napíši. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Prosím dotaz upřesněte, popište jej znovu. Co se týče Wobenzymu můžete jej užívat i při zátěži. Jeho účinky vědecky ale nebyly potvrzeny.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: