Skoky do vody

Dobrý den. Jsem ve třetím měsíci těhotenství a chtěla bych se zeptat, jestli mohou skoky do vody byť z kraje bazénu a po nohách nějak ohrozit plod. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud si vážíte svého života a hlavně života nenarozeného dětátka, není lepší a moudřejší se skoků do vody na přechodnou dobu, než se dítě narodí, vzdát? Jinak je to jen a jen na vás... Opatrnosti ale není nikdy dosti. :o) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: