Skolioza

Dobrý den, od malička mám skoliozu páteře 15´ a během růstu mám o 1cm kratší nohu, která způsobuje nerovnováhu pánve. Deformace jde značně vidět. V bocích nejsem souměrná a tím pádem nemůže být rovná ani páteř. Ortoped mi doporučil podpatěnku,ale ta se nedá nosit vždy. Existuje nějaká jiná možnost - operace, nebo jiná alternativa, abych měla páteř a boky vyrovnané a nohy stejně dlouhé. Možná je to hloupý dotaz,ale v dnešní době je možné vše. Děkuji za odpověd Zdraví, Tereza Dlouhá

Odpověď odborníka:

Určité operace skoliosy možné jsou. Ale takto nadálku bez vyšetření vám nic konkrétnějšího napsat nemohu, bylo by nejlepší, kdybyste navštívila ortopeda a všechny léčebné možnosti probrala s ním.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: