Skolioza

Dobrý den, léčím se se skoliozou už léta, ve 13 mi dali korzet, který jsem nosila 5 a půl roku témeř na 23 hodin denně, poslední víc jak dva roky ho už nosím jen na spaní, je mi 21. Před půl rokem mi lékař řekl, že mám jít na operaci. Ve 13 jsem měla 40 stpňů, dnes mám 44. Myslíte, že je u mě operace opravdu nutná? Nikdy jsem neměla žádné bolesti zad, až od té poslední kontroly před půl rokem mě záda bolí podezřele často. Myslíte, že mě bolí skutečně nebo si to jen namlouvám, může to být spíš psychického rázu? Vůbec mě ta zpráva strašně zdrtila, pořád na to musím myslet a jsem z toho nešťastná.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže máte potvrzenou skoliozu 44 stupňů, tak Vás záda opravdu můžou bolet a nic si nenamlouváte. Operace by mohla Váš problém vyřešit a vzhledem k Vašemu věku je riziko komplikací při operaci malé. Poraďte se s lékařem, kterého navštivujete, vše Vám vysvětlí a uklidní Vás. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: