Skolióza a těhotenství

Dobrý den, mám kolem 45 stupňů v hrudní a kolem 40 v bederní páteři a lékař mi řekl, že bych neměla mít děti (prý by to možná ani nešlo). Chci se zeptat, jestli máte stejný názor. A ještě bych ráda věděla, čím může bát způsobeno to, že bych děti nemohla mít. To jako že bych neotěhotněla? A proč? Nebo otěhotněla, ale kvůli křivé páteři dítě nedonosila? Moc tomu nerozumím :-). Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčinou by nebylo nemožnost otěhotnět, ale problém by bylo dítě donosit, děloha by neměla kam se zvětšovat. Zkonzultujte Váš stav s ortopedem, zda by se Vaše situace dala nějak řešit.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: