Skolióza páteře

Dobrý den, u dcery byla zjištěna skolióza páteře (hrb v oblasti lopatek, v bederní části boční vybočení páteře). Jsme objednaní do poradny, ale již jsem si zjišťovala nějaké informace na internetu. Zajímalo by mě, zda je vhodné začít (určitě pod vedením odborníka) s Nordic Walking a hlavně, dcera hraje na violoncello - obávám se, zda je to pro dceru vhodné vzhledem k posedu u cella (vlastně obejmutí nástroje a tím si záda kulatí, cvičí pravidelně, min. 1 hod. denně). Předem děkuji za odpověď Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pohyb, jako je Nordic Walking, by rozhodně neměl ublížit. Co se hry na cello týče, tady bych doporučoval jako kompenzaci intenzivnější cvičení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: