Skolioza (skrivena pater s hrbem )

takze bych mela na operaci ??? kdyz ja se toho tak bojiíím myslite ze by se vylepšila zada ?? popravde ale hlavne hrb uz mit nechci :(... odpovéz te mi prosim :( dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli zvažujete řešení skoliozy operačně, poraďte se v centrech, kde se této léčbě věnují. Tj. FN Praha-Vinohrady, prof. Krbec, nebo FN Brno. Jen elektronickými vzkazy rozhodnout nejde. A operční léčba není jedinou možností.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: