Skrvna v místě přisátí klíštěte

Má lékařka měla podezření na boreliozu, bez krevních testů mi dala sumamed 500mg na 5 dní, za 3 týdny mám přijít na krevní testy. Jestli to je borelioza, tak se mi zdá léčba krátká a nejsem si jistý jestli tento postup je správný. Prosím, napište jestli mám jít k někomu jinému a nebo čekat na testy. Příznaky: po 3 týdnech mám zarudlý kulatý 10 cm flek na noze v místě, kde jsem měl klíště. Jinak se cítím dobře

Odpověď odborníka:

Dobrý de, pokud by se jednalo o boreliosu je doba užívání antibiotika opravdu poměrně krátká. Doporučovala bych užívání prodloužit na min 14 dní až 3 týdny.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: