Skrytá vada

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 19.12.2011
  • uLékaře.cz

včera jak jsem vám odepsala tak jsem byla cvičit a pozorovala jsem tlukot srdce a jak mile jsem docvičila tak bušilo hodně po fyzické námaze ale do 15 minut se uklidnilo a bylo to v pořádku takže bych žádné problémy mít neměla :? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Ano, je zcela v pořádku že se tepová frekvence po fyzické námaze zvýší a poté opět sníží k normálu.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Když světlo (ne)léčí revma
Články: Když světlo (ne)léčí revma
Lékaři různých oborů, často...
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Články: Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Na ukládání tuku v játrech...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: