Skvrny na dolních končetinách

Dobrý den, nevíte co by to mohlo být?Můj lékař netuší.Už to mám přes 3 měsíce.Z jednoho jich mám už 8.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Asi bych zahájila léčbu jako u numulárního ekzému ( např. mast Belogent), domnívám se, že by mělo velmi rychle dojít k vymizení obtíží. Pokud by se tak nestalo, bylo by vhodné provést histologické vyšetření a upřesnění diagnosy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: