Škytání

Dobrý den, včera se mi stalo, že v průběhu dne jsem 3x měla škytavku, po 10 minutách škytání přestalo.Nikdy dříve jsem tak často neškytala, proto by mě zajímalo, jestli se, podle Vašeho názoru,nemůže jednat o nějaký příznak nemoci.Gastroskopii jsem podstoupila z jiného důvodu v listopadu 2007,nález byl negativní.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud pouze škytáte a nemáte jiné zdravotní problémy, nemusíte mít strach. Škytavka jako samostatný příznak nemoci se nevyskytuje.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: