Škytavka

Dobry den, muj otec je po urazu v silnem utlumu na umele vyzive. DNes cely den trpel skytavkou, je mozne pro nej neco udelat? Mam strach, zda skytavka nemuze zhorsovat srdecni cinnost. Predem dekuji Maskova

Odpověď odborníka:

Skytavka je nepříjemná, ale život neohrožuje. Důležíte je zjistit příčinu, ale to lékaři na JIP zcela určitě udělali.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: