Slabá imunita

Vážený pane doktore, již po několikáté v tomto roce jsem nachlazena. Antibiotika jsem za poslední 3roky nebrala.Avšak není měsíc, kdy byc mě nebolelo v krku a nespouštěla se mi rýma a s tím spojené celkové oslabení. Ráda bych se nechala naočkovat proti chřipce, ale nejsem si jistá zda je tato volba správná a proto bych se Vás chtěla zeptat na Váš názor. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Míšo! Pokud jste dosud po jiném druhu očkování neměla závažnější reakci, očkování proti chřipce by nemělo být problémem. Kromě očkování byste se ještě měla pokusit posílit vaši obranyschopnost, snažte se o dostatek odpočinku, pravidelnou stravu s dostatkem vitamínů v přírodní podobě a mírné otužování, každodenní pobyt venku za každého počasí a pobyt v nepřetopeném prostředí. V případě, že by se u vás četnost infekcí nesnížila, bylo by vhodné navštívit imunologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: