Slabá menstruace

Dobrý den, už 10 měsíců beru antikoncepci a moje menstruace je proto velmi pravidelná. I minulý měsíc jsem měla menstruaci bez zpoždění, ale byla velmi slabá. V té době jsem onemocněla chřipkou a proto mě zajímá, jestli můžou horečky ovlivnit menstruaci a nebo jestli se mám obávat těhotenství. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství bych se neobával, pokud jste nevynechala tabletku...slabší menstruace při užívání antikoncepce může být i z jiných příčin než virosa..pokud se nebude vícekrát opakovat tak bych byl klidný

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: