Slabá menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru již 2 roky antikoncepci Vreya. Tento měsíc 12.den cyklu jsme měli s partnerem pohlavní styk ale neejakuloval do mě. Já mám ale ted hrozný strach z těhotenství protože mám v ústech divnou chut( ne kovovou aspon myslím). Jiné příznaky nemám.25.den cyklu jsem si dělala t. test a byl negativní, ale nevím zda na něj nebylo ještě moc brzy. Menstruaci jsem dostala jako pokaždé, ale je slabší. Myslíte, že můžu být těhotná nebo jen můj přehnaný strach mohl ovlivnit intenzitu menstruace?

Odpověď odborníka:

dobrý den, jste přehnaně úzkostlivá. pokud berete antikoncepci pravidelně, pravděpodobnost otěhotnění je velmi nízká.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: