Slabá menstruace

Dobrý den, před 4 měsíci jsem změnila antikoncepci z lindynette na Minervu kvůli léčbě pleti(akné).je normální že menses dostanu až 5tý den po dobrání platička a trvá i přes dobu(1-2dny) kdy už beru další platičko.menses je velmi slabý potřeba jen slipových vložek.dřív býval menses normální.děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vše co popisujete je naprosto normální, menses má příjit během té 7 denní pauzy a při antikoncepci je běžně výrazně zeslabena. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x