Slabá menstruace

dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda je normální,že se mi tento měsíc místo normální menstruace dostavilo jen dvoudenní špinění? Používám HA Dienille a tabletku jsem nevynechala. Měla bych změnit svoji HA? mám se obávat těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání antikoncepce je běžné, že slábne intenzita menstruačního krvácení. Není to důvod k výměně antikoncepce, naopak, bývá to žádoucí vedlejší efekt. Pokud užívání antikoncepce bylo naprosto pečlivé, otěhotnění se obávat nemusíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: