Slabá menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je to normální, nebo můžu být těhotná? Užívám antikoncepci Diane35 a užívám ji 4 roky, můj gynekolog mi doporučil měsíc až dva měsíce pauzu. Teď je to měsíc co antikoncepci neužívám, Během tohoto měsíce jsme s přítelem měli sex, ale s ochranou. Menstruce se dostavila jako obvykle, ale je to spíše takové slabounké špinění.

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce to může být, přesto bych si na vašem místě pro jistotu udělal gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: