Slabá menstruace

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea a po dvouročním pravidelném užívání se mi objevila jen slabá menstruace (trvala 3 dny, krvácení bylo pouze přes den a slabé). Navíc se již delší dobu v průběhu cyklu objevuje bělavý krémovitý výtok. Před 4 týdny na konci týdenní pauzy jsem měla nechráněný pohlavní styk. Může být slabá menstruace způsobena selháním antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Není to příliš pravděpodobné, pro jistotu si udělejte gravitest, ohledně výtoku by bylo potřeba zhotovit mikrobní obraz poševní ,kultivaci a citlivost a dále postupovat podle výsledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: