Slabá menstruace při braní antikoncepce a pohlavním styku

Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem měla pohlavní styk s přítelem, jenže si ochranu nasadil naopak, potom si ji obrétil, nasadil a měli jsme sex, dlouhodobě beru HA Bonadea, nezapoměla jsem si vzít pilulku, menstruace se dostavila ale velice slabá a trvala jen dva dny, můzu být těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže užíváte pravidelně antikoncepci, těhotná nebudete. V případě pochybností si můžete zakoupit těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lymeská borrelióza
Články: Lymeská borrelióza
Lymeská borrelióza (LB) je...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x