Slaba menzes

Dobry den mam takovy problem. Dnes jsem dostala MS, ale je slabsi, nez normalne. Pred cca mesicem jsem mela mensi zapletku s byvalym pritelem, ale pohlavni styk jsme nemeli. Potom jsem mela MS o ctyri dny driv, normalne dlouhou i silnou. Na gynekologii jsem byla pred par dny, doktor na UTZ nic nevidel. Ted mam tedy dalsi MS, ale neni jako normalne. Je tu moznost tehotenstvi? Tehotensky test pred tremi dny byl negativni. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud nebyl styk a test je negativní, o graviditu se velmi pravděpodobně nejedná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: