Slabě pozitivní test a antihistaminika

mám dotaz. Mám již 7 dní po sobě slabě pozitivní těhotenský test, druhá čárka je velmi slabá, ale je vidět. Test vypadá 7 dní po sobě každý den stejně, což je mi divné. Četla jsem o mimoděložním těhotenství v souvislosti s nestoupající hladinou hcg, což mi tak dle testů připadá. Také jsem zjistila, že falešnou negativitu testů způsobují některá antihistaminika. Je možné, že čárka je slabá, protože užívám 1x denně zyrtec na alergii?? Moc by mě to zajímalo. Poslední MS 26.7. a mám cyklus 30, takže mám týden po vynechání Ms. Děkuji. Zaplatila jsem za expresní dotaz, ale napsalo mi chybný kod, což mě tedy trochu štve, protože jsem ho napsala správně :-(

Odpověď odborníka:

Antihistaminika by neměla mít výraznější vliv na test, když již je menses týden zpožděna zajděte na gynekologii k provedení testu z krve, který je přesnější a hlavně kvantitativni, ten vám dá jasnou odpověď. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x