Slabe spineni a pohlavni styk

Dobry den,mela bych dotaz.11.10.12 jsem zacala brat uplne po prve antikoncepci artizia a dobrala jsem prvni plato 31.10.12 jenze 1.11.12 jsem si z noveho plata vzala jeste jednu pilulku,protoze jsem chtela mit pohl.styk.Od 2.11 jsem ocekavala menstruaci,ale v nedeli 4.11 me bolelo bricho a zacala jsem vecer malinko spinit,do ted (utery 6.11)stale spinim,staci jen intimka je to normalni?a v patek 9.11 zacnu brat to nacnute druhe platicko. Neotehotnim kdyz s pritelem ten patek ci sobotu budu spat? dekuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,neotěhotníte,jste chráněná i v pauze na menstruaci. Slabší menstruace nebo jen špinění je při HAK normální, ničeho se nebojte:) je to v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: