Slabosti po prodělané virose

Dobrý den, je mi 31 let a před 3 měsíci jsem měla virózu, kterou jsem léčila pouze Paralenem. Od té doby se mi motá hlava, pocity na omdlení, ranní nevolnosti (nejsem těhotná) a celkově jsem slabá. Byla mi vyšetřena krev (základní i chlamydie, EB viróza, štítná žláza, klíšťata) vše v pořádku, také bylo provedeno CT mozku a Magnetická rezonance, vyšetření tepen na krku vedoucích do mozku, vše v pořádku, EKG také v pořádku - pouze pulz okolo 90 -100 tepů v klidu, měřeno i doma. Je mi každý den špatně a ráno nejsem schopná vstát z postele, každé ráno zvracím a motá se mi hlava. Proto bych byla moc vděčná, kdyby jste mi poradili co dál. Děkuji P.

Odpověď odborníka:

Takto zvýšený pulz není normální, nutno dovyšetřit - internistou či kardiologem, ev. nasadit léčbu a ev. doplnit neurologické vyšetření. Obtíže mohou být i psychogenního původu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: