Slabší menstruace

Dobrý den, užívám HA Vreya přes půl roku. Minulý měsíc jsem si první prášek z platíčka vzala asi po 10 hod než jsem měla. Pak jsem užívala pravidelně. V příbalovém letáku jsem se ale dočetla, že pokud jsem měla styk během pauzy před tím, mohu být těhotná. Udělala jsem si test, byl negativní (vím, že min. po 14 dnech od styku). Nyní jsem dostala menstruaci v den, kdy ji mám mít, ale zdá se mi poněkud slabší než obvykle. Myslím, že jsem ale teď dost ve stresu a ptám se jestli to může mít vliv. Další otázka směřuje k případnému těhotenství. Chci se jen přesvědčit, že v mé situaci to možné není. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těch 10 hodin by nemělo být na závadu,menses při antikoncepci bývá slabší využívá se tohoto efektu i léčebně, pokud chcete li mít absolutní jistotu ještě jednou si zopakujte test,ale myslím,že bude negativní příjemmný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x