Šlacha-pravý biceps

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat: Na začátku prázdnin jsem začal tvrdě makat, sice jsem pravidelně posiloval i předtím, ale po delší době namáhání a zvedání těžkých věcí pravý biceps vypověděl službu krátkodobou a silnou bolestí, doma mi to stáhli a namazali a pracoval jsem dál , ale necítím se už plně k dispozici a nyní se mi to podobné, ale o dost slabší stalo nedávno při menším zatížení. Prosím Vás o radu co je nejnutnější udělat v dané situaci abych si nepřivodil zranění , nebo horší utrhl sval. Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Myslím, že bez vyšetření na ortopedii a vyšetření ultrazvukem to nepůjde, mohlo by se skutečně jednat o natržení nebo přetržení dlouhé šlachy bicepsu. Takže nečekat a vyšetření u ortopeda ihned

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Čemu se říká „tenisový loket“?
Články: Čemu se říká „tenisový loket“?
Entezopatie je nedokrevnost...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x