Slepé střevo

Dobrý den, je mi 17 let a jsem po operaci slepého střeva, který mi vyndali normálním řezem, chtěla jsem se zeptat zda je nutný pobyt v lázních kvůli případným srůstům? Nerada bych zameškala školu. A jak velká je pravděpodobnost, že se srůsty vytvoří a zda je s nimi další problém?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co se týče srůstů, je jejich případná tvorba dána individuální dispozicí, závisí také na průběhu pooperačního hojení, případných komplikacích atd. Proto je dobré dohodnout se se svým lékařem na postupu, který by doporučil, na základě znalosti Vašeho zdravotního stavu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: