Slepé střevo

Dobrý den, jsem 5 měsíců po operaci slepého střeva shnilé) teď občas cítím v místě kde bylo slepé střevo takový tlak a pálení. Ultrazvuk je v pořádku. Není to nijak akutní ani pravidelné. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ať už se jedná o odstranění appenixu, přívěsku, slepého střeva otevřenou nebo laparoskopickou cestou vždy zde vzniká větší nebo menší jizva a citlivost měkkých tkání se tímto pocitom inervačně může projevit. Někdy při jinak zřejmě negativním nálezu ve vašem případě může pomoci obstřikem stěny břišní mesokainem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: