Slepé střevo

Dobrý den před 3týdny mi operovali slepé střevo,5 dní po operaci mě to začalo bolet,byla jsem na SONU a řekli mi že u toho pahýlu je zánět.Chtěla bych se zeptat jestli i teď bych ten zánět mohla mít znova.A jak tomu předcházet?Děkuji

Odpověď odborníka:

Natálie, dobrý den! Ano, v operované oblasti můžete mít zánět znova. Ihned se ukažte lékaři! Jak můžete zánětu předcházet je ... težké. Doposud to mají plně v rukou spíše jen lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese
Články: Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese
Přestože klinické projevy...
Víte, jak probíhá výzkum účinnosti léčby problémů s erekcí?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
 Atopický ekzém – co je nového?
Články: Atopický ekzém – co je nového?
Atopický ekzém je chronické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x