Slinivka a přírodní medicína

Dobrý den, jsem po akut.zánětu slinivky cca 2 měsíce. Jinak již v pořádku, ale musím dodržovat dietu a abstinenci. Mohu pít vodní kefír tzv: tibi krystal? Na internetu jsem se dočetla, že má malé množství alkoholu (díky kvašení) a je mírně perlivý. Údajně ale léčí slinivku, tak bych ho ráda konzumovala. Nevím zdali toto množství alkoholu a perlivost nevadí slinivce. Má se pít 1,5l denně. Moc děkuji za odpověď čtenářka Soňa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, použití tohoto nápoje bych spíše nedoporučoval. Například díky malému množství alkoholu může slinivku dráždit. Rozhodnout o vhodnosti nápoje by měl ošetřující lékař na základě laboratorních výsledků a vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: