Slinivka břišní

Dobrý den, v srpnu loňského roku mi v rámci UZ jater, kdy jsem měla bolesti v pravé straně podžebří, našli ložisko na slinivce břišní (cca 1x3cm). Pak jsem byla na CT a závěr byl, že se jedná o benigní nádor. Prosím o zodpovězení, zda CT může spolehlivě určit, že se jedná o benigní nádorek. Mám obavy, aby se třeba nezvětšoval nebo nepřerost v maligní. Je závěr z CT spolehlivý? Děkuji za Vaši skvělou práci. Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle charakteru nádoru to lze s velkou přesností určit a hlavně je důležité posouzení Vašeho stavu celkově - to, že se jedná o benigní nádor, nevyplynulo jen ze samotného CT, ale ze zhodnocení stavu celkově. Informujte se u svého lékaře na dalším postupu (kontroly?).

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: