Sluch

Dobrý den,mám 2 měsíčního syna a při silném tlesknutí nebo písknutí nereaguje na zvuk. Chtěla jsem se zeptat jestli ještě není brzo na to aby slyšel a nebo jestli je někde problém. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v totmto věku není důvod aby dítě neslyšelo, doporučovala bych Vám svěřit se s Vaším problémem pediatrovi.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: