Slunění

Ráda bych se zeptala, maminka před více jak rokem prodělala rakovinu prsu a nyní, je to asi 5 měsíců od ukončení léčby, pojede v září do Chorvatska k moři. Je slunce pro ni bezpečné, i když bude používat správný faktor, nebo by se měla raději sluníčku úplně vyhýbat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Slunit se maminka může obdobně jako každý ,i zdravý (bez prodělaného nádorového onemocnění) jedinec:tedy rozumně,s používáním ochranných krémů.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: