Slzné kanálky

  • Dotaz od: Milan Černý
  • Publikováno: 24.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,mám strach z oční transplantace slzných kanálků,která mě byla doporučena vzhledem k potížím,které mám asi 2roky.V nose mám zlatého stafilokoka,který způsobil neprůchodnost nosních cest,tvoří se mi neustále v nose krusty a z očí vymačkávám hnis.Je ta operace nebezpečná?Stále ji oddaluji,raději bych použil léky.Děkuji předem za odpověď.M.Černý

Odpověď odborníka:

Dobrý den, operace, kterou hodláte postoupit není příliš složitá. Nese s sebou ale samozřejmě rizika jako každá operace. Doporučuji proto vše ještě konzultovat s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Články: Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Radioterapie neboli léčba...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: