Smích po operaci tříselné kýly

Dobrý den, mám možná trochu bizarní dotaz. Jsem 4 dny po operaci tříselné kýle metodou TAPP. Může smích nějakým způsobem "pokazit" onu operaci, například způsobit odchlípnutí síťky nebo to síťka vydrží? Bohužel jsem s dnes celkem smál...

Odpověď odborníka:

Síťka takový tlak při smíchu jistě vydrží. Závažnější je tlak břišního lisu při vyprazdňování, proto je vhodno dostatkem tekutiny a zeleniny pečovat o měkkou stolici.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x