Snášenlivost léků na astma a antikoncepce

Dobrý den. Asi před měsícem jsem začala brát antikoncepci Lindynette 20. V té době jsem brala pouze léky na alergii - Aerius a v případě dušnosti Atrovent, na astma. Lékař mi tedy předepsal Lindynette 20. Před pár dny jsem byla u alergologa a ten mi předepsal prášky na astma, Singulair. Zapomněla jsem se mu zmínit, že již beru tuto antikoncepci. Chci se zeptat, jestli existuje možnost, že by se tyto léky mohly špatně snášet, případně že by antikoncepce přestala fungovat. Četla jsem, že s antibiotiky se to tak může stát. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Konsultujte tento problém s vaším alergologem,který nejlépe zná váš stav příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x