Snímatelná rovnátka

Dobrý den. Dva roky jsem nosila fixní rovnátka, poté mi lékař dal pouze rovnátka na noc. Musím ale přiznat, že jsem je nenosila zrovna pravidelně a tak se mi stalo to, že teď už se mi do pusy "nevejdou". Znamená to, že mě opět čeka nasazení fixních rovnátek nebo je možné řešit tuto situaci jinak?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné nechat si udělat menší rovnátka. Každopádně doporučuji neodkládat kontrolu u ošetřujícího zubaře. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: