Snížená citlivost

Dobrý den, již delší dobu mám neurologické potíže. (Migrény, krční migrény, častá aura bez migrén, hypestezie LDK, a neurologické potíže vycházející ze stavby těla). Chodím na reflexní masáže na doporučení neurologa. Mám ovšem stále pocit snížené citlivosti, a to přechodně a opakovaně na levé hýždi, boku a kousku břicha. Někdy i celé LDK. (Někdy jako když mi někdo píchne umrtvující injekci, jindy zase jen trošku, že necítím jen jemné letmé dotyky). Mám pocit, že mám špatnou citlivost i v prstech. Upustila jsem např. skleničku. Nebo chci zvednout ruku a praštím se do stolu ačkoli vím, že tam je. Když se chci napít, nahnu sklenku více a poleju se. Občas se mi stává, že zapomenu zvednout nohu při chůzi a šoupnu s ní o zem. Vůbec nevím co s tím. Byla jsem i na MR mozku kvůli podezření na RS ale, ta byla v pořádku. Lumbální punkci mi nikdo neprováděl, ani vyšetření el. potenciálů. Odběry krve včetně boreliosy v normálu. (Boreliosu jsem měla asi před 6ti lety, ale vyléčenou.) Trápí mě i časté záněty horních cest dýchacích jinak problémy nemám. Mohu se zeptat, jak proti tomu bojovat? Myslíte, že by bylo vhodné provést ještě jiná vyšetření, než MR mozku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně hodně podrobné imunologické vyšetření /se zaměřením na autorotilátky, může jít o projevy nějakého autoimunitního onemocnění například/. Také být u neurologa pořád v evidenci a NMR opakovat v pravidelných intervalech. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: