Snížená ploténka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu se sníženou ploténkou C4-C5 cvičit gymnastiku? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli Vám nepůsobí žádné potíže, nevidím v tom problém. Jinak by bylo vhodné projít fyzioterapií, kde pomohou řešit imbalanci svalových skupin a nevhodné pohybové stereotypy.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: