Snížená pohyblivost spermií - možnost přirozeného otěhotnění?

Dobrý den, je možné v tomto případě tohoto spermiogramu přirozené otěhotnění? Viskozita normální, objem 3,5 ml, koncentrace 40 mil./ml, pohyblivost - zaškrtnuté možnosti 2.b lehce snížená a 3.c závazně snížená (bez uvedení %), poznámka : převažují shluky spermií (čilé, ale kývavý pohyb na místě - nemožnost shluk opustit), živých spermií 60 %, morfologie: normální 30%, teratoformy 70%. Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to je, příroda je mocná:) spermiogram za tři měsíce může být jiný.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: