Snížené leukocity

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je vážné snížení b. krvinek na 3.9 a jestli je možné krvinky dát opět do normálu a čím? je na to nějaký bylinný čaj?nebo potravina?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ilono! Nic o Vás nevím... Nejpravděpodobnější vysvětlení je prodělaná viroza. Kdejaký virus oslabuje imunitní systém a i běžná chřipka nebo rýma může vyvolat řadu týdnů trvající nedostatek bílých krvinek, jak popisujete. Můžete užívat týden echinaceu (třapatka nachová). Vyvarujte se nachlazení a bakteriálních infekcí. Zřejmě nepůjde o nic vážného. V případě pochybností kontrola krve za 4-6 týdnů.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: